Winterconcerten WSKOV 8-9 december 2023

De concerten zullen plaatsvinden op vrijdag 8 december (Grote Kerk, Wageningen) en zaterdag 9 december (Cunerakerk, Rhenen). Deze concerten zijn ‘s avonds, en zullen om 20h00 beginnen. De deuren openen om 19h30.  

We hebben zoals altijd weer een bijzonder repertoire. Ons koor zal stukken als Tormis and Doherty zingen en ons orkest speelt samen met Kees Kruit het 5de Pianoconcert van Saint-Saëns. Gezamenlijk zullen koor en Temen Oblak van Christofer Tin ten gehore brengen. Meer informatie is te vinden op onze website: www.wskov.nl/concerts.   

Concert WSKOV 11-12 december

Op 11 en 12 december is het zover! De WSKOV en Viva Voce treden samen op voor de kerstconcerten van Wageningen. Gezamenlijk zullen we door middel van een aantal thema’s de kerstgedachte overbrengen in muzikale vorm. Onder leiding van Hidde Kleikamp en Frank Adams worden onder andere stukken van Rutter, Handel, Dvorak, en Tchaikovsky uitgevoerd. Uiteraard worden dit interessante concerten waarbij we ons moeten aanpassen aan de huidige situatie. We gaan er samen in gepaste, veilige vorm een feestje van maken!

1-2 juni Lenteconcerten WSKOV

Op vrijdag 1 juni speelt WSKOV in de Johannes de Doperkerk (Bergstraat 17, Wageningen) en op zaterdag 2 juni in de Grote Kerk op de Markt (Markt 1, Wageningen). Beide concerten beginnen om 20.00 uur. Werken van Schumann, Chilcott en Haydn.

Winterconcerten WSKOV

Op vrijdag 15 december speelt de WSKOV in de Johannes de Doperkerk (Bergstraat 17, Wageningen) en op zaterdag 16 december in de Grote Kerk op de Markt (Markt 1, Wageningen. Beide concerten beginnen om 20.00 uur met een inloop vanaf 19:30. Op het programma staan werken van Andriessen, Diepenbrock en andere Nederlandse componisten.