Lenteconcerten WSKOV

WSKOV geeft twee Lenteconcerten met als thema ‘Echoes of Nature’, ook in het kader van het lustrum. De eerste op 7 juni om 20:00 uur in de Junushoff te Wageningen. De tweede op 8 juni ook om 20:00 uur in de Stevenskerk te Nijmegen.

Winterconcerten WSKOV 8-9 december 2023

De concerten zullen plaatsvinden op vrijdag 8 december (Grote Kerk, Wageningen) en zaterdag 9 december (Cunerakerk, Rhenen). Deze concerten zijn ‘s avonds, en zullen om 20h00 beginnen. De deuren openen om 19h30.  

We hebben zoals altijd weer een bijzonder repertoire. Ons koor zal stukken als Tormis and Doherty zingen en ons orkest speelt samen met Kees Kruit het 5de Pianoconcert van Saint-Saëns. Gezamenlijk zullen koor en Temen Oblak van Christofer Tin ten gehore brengen. Meer informatie is te vinden op onze website: www.wskov.nl/concerts.   

Concert WSKOV 11-12 december

Op 11 en 12 december is het zover! De WSKOV en Viva Voce treden samen op voor de kerstconcerten van Wageningen. Gezamenlijk zullen we door middel van een aantal thema’s de kerstgedachte overbrengen in muzikale vorm. Onder leiding van Hidde Kleikamp en Frank Adams worden onder andere stukken van Rutter, Handel, Dvorak, en Tchaikovsky uitgevoerd. Uiteraard worden dit interessante concerten waarbij we ons moeten aanpassen aan de huidige situatie. We gaan er samen in gepaste, veilige vorm een feestje van maken!