WSKOV

De Wageningse Studenten Koor en Orkest Vereniging (WSKOV) bestaat uit enthousiaste muzikanten van Wageningen en omgeving die naast hun studie (of werk) graag in een groep willen zingen of musiceren. Er zijn ook veel internationale studenten lid van de vereniging, bijvoorbeeld uit Argentinië, Brazilië, Duitsland en China. De WSKOV bestaat uit een koor en een symfonieorkest en heeft in het totaal ongeveer 80 leden.

Al sinds de oprichting in 1918 geeft de WSKOV twee keer per jaar concerten in Wageningen en omgeving; vlak voor kerst en voor de zomervakantie. Hiernaast worden er allerlei extra (muzikale) activiteiten georganiseerd, zoals een weekend weg met de hele vereniging twee keer per jaar, een tournee elke twee jaar, sectieuitje/avonden, een gala, en nog veel meer.

Geïnteresseerden zijn bij ons van harte welkom om mee te repeteren, dus breng je instrument ook mee! Het koor en orkest repeteren allebei elke dinsdagavond tussen 19:30 en 22:00 in Orion (eerste verdieping). Ons repertoire bevat vooral klassieke muziek, maar zeker bij het koor zitten er veel uitstapjes in naar volksmuziek van over de hele wereld, popmuziek, of weer iets anders als we dat samen willen.

Vind ons op www.wskov.nl voor meer informatie over de vereniging, onze muziek en meer.